Konu: SOĞUK KÜVET(KOLERA-SAGOPA) C.tesi Ocak 12, 2008 9:02 pm
Soğuk Küvet - Sagopa Kajmer
Aksiliğim üstümde sende kelimeler hep farazi, gördüğün Kadar arazi, kimse mükemmel değil ki, ne umdun ki benden Kadı kızı bile veremli, benim kusrum anca naz, seninkisi Mesavi ıçimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde kilidin Oluğu ? nahoş hallerinde et ilan kahpe oluşunu, ahmak Kişilik sensin, cevizi dişiyle kıran feyksin, her dişi Geyikle muhabbette yanar-dönersin. ben rüzgarın aruz vezni Sen kükürdü ancak sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir Amaç ? bence ringe havlu at, kolera kırar kol bacak Masalın kötü şirinesi, mr gagged uzun bacak. esti geçti Hayatından bir eser ve bin zafer, kazı-kazan kazandığın Bir adam ve bin keder. kaderdaşlar sıralı, kader sıvadı Kolları, bedava ekmek kalabalığı, örmüş saçını kaderin Ağları. kalbin yalın hali bulutsuz, ah şu mevsim Değişmekte, billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz Tattım elmayı ve içime düştü şimdi kurtları, yavaş yürüyen Bir tazıyım acizliğimse azılı. sen anlatma metni dur, o Bilir ancak aybı üzüleceksin yavru tanrı sıkıntısında Kapalı kaldı. ıti ver açılır kapısı, açılır için acılır Hali, vurdu aynası ve sen yansaması
Sevenin var senin suçüstü şehzadem Nesin sen cevap ver ? mahrem Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum yok yatağım soğuk küvet
Skip it up bop the background So raps are influental I gotta go she hates rap aight yo she is my angel Seventy eight's sunshines hit my ankle bones Pass the age of 20 but still no one knows I took many blows took the heart with all the pain and Anger I Caught the
aynurzcn astsubay kıdemli başçavuş
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 32 Location : istanbull Points : 3 Kayıt tarihi : 21/12/07