| MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
aynurzcn astsubay kıdemli başçavuş
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 32 Location : istanbull Points : 3 Kayıt tarihi : 21/12/07
oyunlar oyunlar: 10
| Konu: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 6:36 pm | |
| Mor ve Ötesi Eurovision şarkımız belli oldu.Sanıyorum herkes dinlemiştir.Fikirlerinizi alayım lütfen.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 32 Location : istanbull Points : 3 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 6:38 pm | |
| Öncelikle ben yapayım yorum: şarkı beklediğim gibi değil.Sıradan bir şarkı görüntüsü veriyor.Ben artısını göremiyorum şahsen.. Daha coşturucu bir müzik olsa daha iyi olurdu Ama ümit kesilmez inşallah iyi bir derece olur... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 6:44 pm | |
| ben daha dinleme fırsatı bulamdım ama dinleyince yorum yapacam.. |
|
| |
gençkimyacı astsubay kıdemli başçavuş
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 33 Location : İDEALAR ALEMİ Points : 1 Kayıt tarihi : 25/12/07
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 6:48 pm | |
| şarkı süper bence.sen shake it up şekerim gibi bişey bekliyon galiba ya da superstar eğer dikkat edersn DELİ gibi müziklerin beğenildiğini görebilirsin.hem türkçe başka ne isteriz ki..umarım güzel bi derece alırız. | |
|
| |
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 6:51 pm | |
| hayır ben coşturucu derken başka şeyi kastettim ama neyse.... ya mesela cambaz niçin daha güzel düşün bir?? onda olan bunda olmayan şeyleri söyle bana o zaman anlayacaksın ne demek istediğimi.. hem ben çok kötü demiyorum.. destekliyorum sonuna kadar... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 33 Location : İDEALAR ALEMİ Points : 1 Kayıt tarihi : 25/12/07
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 6:55 pm | |
| cambaz güzel olurdu haklısın. DELİ de güzell.boşver farkı sen .kimliğimiz yeter | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 6:58 pm | |
| yha senin TÜRKÇE ile ilgili imzan varya ona hayran ladım sitenin en üstüne koycam |
|
| |
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 6:59 pm | |
| gençkimyacımıza; hahahahaha beni gerçekten güldürüyorsun canım.. cevaplarınla çok güzel doyurdun beni | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 7:00 pm | |
| niye ya gercekten çok beğendim .. bende artık normal Türkçe konuşacağım msn de de sitede de |
|
| |
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Şub. 22, 2008 7:02 pm | |
| ben gençkimyacıya dedim ama konuşmalar karıştı galiba... | |
|
| |
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Çarş. Nis. 23, 2008 10:34 am | |
| - harrerhp demiş ki:
- yha senin TÜRKÇE ile ilgili imzan varya ona hayran kaldım sitenin en üstüne koycam
sözünde dur!!!! | |
|
| |
cherkez!!! Admin
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 33 Location : nerde olmasını isterdin??? Points : 4 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> Cuma Mayıs 09, 2008 10:53 pm | |
| bence şarkı orta derecede güsel ama klip bi harika... | |
|
| |
| MOR VE ÖTESİ - DELİ HAKKINDA YORUMLAR>> | |
|