| türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
cerrah astsubay kıdemli başçavuş
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 32 Location : TIP HERYERDE Points : 12 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Salı Nis. 29, 2008 10:00 am | |
| Öncelikle unutmamalıyız ki tc. nufus cüzdanı talşıyan herkez türkdür. ben aslen kürtdüm ama bu pkk lı veya teröris olduğum anlamına gelmez..işte dananın kuyruğunun koptuğu nokta.. youtube..veya diğer forum sitelerinde şehitler veya pkk ile ilgili bir konu açıldığında pis..kürtler bilmem neyaptığımın kürtler..pkk lı p..ç ler ve ağıza alınamayacak daha bir çok kötü paylaşım..yaklaşım ve bu küfülerin hepsi ama hepsi genel olarak kürtlere yani aslı kürt olup amerikalılar tarfından önce kurulup sonra kandırılıp türkiyenin üstüne salınan kürtlerden olmayan bizlerede ediliyor.. ve bu anlamda bende onlara küfr ediyorum olay böyle gidiyor.. siz ne düşünyorsunuz buyrun tartışalım... | |
|
| |
BERBAT Admin
oyunlar oyunlar: 10
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Çarş. Nis. 30, 2008 1:38 am | |
| BU KONU MECLISTE ÇÖZUME ULAŞAMADI KAFASININ DIKINE GİDEN BİR ÇOK İNSANIN BULUNDUGU BİR FORUM DA ASLA ÇÖZULUMEZ UNUTMAKI KURT HER ZAMAN TURKLERLE İÇ İÇEDİR (GOKTURK YAZITLARI EN BUYUK KANITIMDIR) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 32 Location : TIP HERYERDE Points : 12 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Çarş. Nis. 30, 2008 9:10 am | |
| ben sadece kendi içimizde ..anlamında söyledim tabiyiki aptal bi meclis çözemdi die bizde ..neyse sadece görüşleriniz.. | |
|
| |
aksaray68 çavuş
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Cuma Mayıs 02, 2008 4:00 pm | |
| TÜRK-KÜRT SORUNU DİYE BİRŞEY YOK TÜRKİYEDE TEK SORUN BAZI KÜRTLERİN ASLINDA TÜRKİYE VATANDAŞI OLDUĞUNU KABULLNEMEMESİDİR BEN ÖZ TÜRKÜM SİZ ARKADAŞLARIMDA ÇOĞUNUZ KÜRTSÜNÜZ AMA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ARAMIZDA BİR SORUN YAŞANAMDI YANİ şimdilik | |
|
| |
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Cuma Mayıs 02, 2008 5:46 pm | |
| ama genel söyleyiş öyle demiyor zaten yok ama bunu var eden ler var... | |
|
| |
muhendis_antepli
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Ptsi Mayıs 05, 2008 10:08 pm | |
| ya arkadaşlar. asırlardır türkler kürtlere, kürtler de türklere kız vermişler akraba olmuşlar. bazı kendini bilmezler bunu unutup bu iki milleti birbirine düşürmeye çalışıyorlar. burdan sesleniyorum. sakın bu tür oyunlara gelmeyelim. bu milleti dıştan deviremeyeceklerini anlayan dış güçler birbirimize düşürerek başarmaya çalışıyorlar. nitekim bunun sonucunda vatanımızın parçalanması kaçınılmaz. ben bir türk olarak bu düşünceye karşıyım. benim en yakın arkadaşlarımdan kürt olanlar vardı ve dağdakilere küfrü basıyodu. hem dağda sadece kürt yok ki. ermenisi,arabı,kürdü,lazı,cerkezi,türkü,almanı,ingilizi..... sözün kısası cahil olan biraz olsun düşünme yeteneği olmayanlar var...... burdan sesleniyorum. tek vücut olalım..... bu vatan hepimizindir. SAHİP ÇIKALIMM....... | |
|
| |
kalgeldi onbaşı
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 32 Location : asd ne bilim Points : 0 Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Salı Mayıs 06, 2008 8:06 am | |
| sana katılıyorum çok haklısın.. | |
|
| |
aynurzcn astsubay kıdemli başçavuş
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 32 Location : istanbull Points : 3 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Salı Mayıs 06, 2008 6:21 pm | |
| kesinlikle zaten de,bunu hepimiz biliyoruz ama birlik olmak için bir hareket görmüyoruz... | |
|
| |
--forumkolik-- onbaşı
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Salı Mayıs 06, 2008 6:29 pm | |
| - muhendis_antepli demiş ki:
- ya arkadaşlar. asırlardır türkler kürtlere, kürtler de türklere kız vermişler akraba olmuşlar. bazı kendini bilmezler bunu unutup bu iki milleti birbirine düşürmeye çalışıyorlar. burdan sesleniyorum. sakın bu tür oyunlara gelmeyelim. bu milleti dıştan deviremeyeceklerini anlayan dış güçler birbirimize düşürerek başarmaya çalışıyorlar. nitekim bunun sonucunda vatanımızın parçalanması kaçınılmaz. ben bir türk olarak bu düşünceye karşıyım. benim en yakın arkadaşlarımdan kürt olanlar vardı ve dağdakilere küfrü basıyodu. hem dağda sadece kürt yok ki. ermenisi,arabı,kürdü,lazı,cerkezi,türkü,almanı,ingilizi..... sözün kısası cahil olan biraz olsun düşünme yeteneği olmayanlar var...... burdan sesleniyorum. tek vücut olalım..... bu vatan hepimizindir. SAHİP ÇIKALIMM.......
| |
|
| |
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Salı Mayıs 06, 2008 8:19 pm | |
| biz bilyoruz ama ya cahil olmadıkları halde ırkçılık yapıp kürtleri...genel olarak küçük görenler ..benim derdim onlarla | |
|
| |
aynurzcn astsubay kıdemli başçavuş
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 32 Location : istanbull Points : 3 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Salı Mayıs 06, 2008 10:34 pm | |
| o kürtleri küçük görenler de küçük görülüyordur eminim belki kendini bu yolla avutuyorlar,türk kürt kardeştir,bunu kabul etmeseler bile sonuçta aynı ülkedeyiz,aynı ülkenin havasını soluyoruz,farklı farklı kültürlerle kardeş kardeş geçiniyoruz,geçinmeliyiz | |
|
| |
| Konu: Geri: türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... Cuma Mayıs 23, 2008 11:56 am | |
| eevttttttttttttttttttttt:d | |
|
| |
| türk-kürt zıtlığını biz çözelim buyrun.......... | |
|