| YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
aynurzcn astsubay kıdemli başçavuş
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 32 Location : istanbull Points : 3 Kayıt tarihi : 21/12/07
oyunlar oyunlar: 10
| Konu: YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ Cuma Mayıs 09, 2008 10:14 pm | |
| Bu şiirin bir benzeri şu ana kadar herhangi bir başkası tarafından yazılamamış. Lütfen soldan sağa ve yukarıdan aşağıya doğru okuyun.
Sanma Canım Herkesi Sen Can-ı Dilden Yar Olur Herkesi Sen Dostmu Sandın Belki Ol Ağyar Olur Can-ı Dilden Belki Ol Alemde Bir Dildar Olur Yar Olur, Ağyar olur, Dildar olur, Serdar Olur
Sanma şâhım….herkesi sen…………….sadıkâne………..yâr olur. Herkesi sen……dostun mu sandın,……belki ol…………..ağyâr olur. Sadıkâne……….belki ol…………………. âlemde bir………didâr olur. Yâr olur…………ağyâr olur,……………..didâr olur,………serdâr olur.
En son aynurzcn tarafından Ptsi Mayıs 12, 2008 3:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 32 Location : istanbull Points : 3 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ Cuma Mayıs 09, 2008 10:15 pm | |
| ayrıca sagopa da söylüyormuş bunu | |
|
| |
cherkez!!! Admin
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 33 Location : nerde olmasını isterdin??? Points : 4 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ Cuma Mayıs 09, 2008 11:07 pm | |
| ben demiştim bu repçiler aralara kopyada serpiyor die... ama ceza farklı... ALLAH rap'in CEZA'SINI VERDİ... | |
|
| |
| Konu: Geri: YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ Ptsi Mayıs 12, 2008 3:12 pm | |
| kopya serpsin ne zararı var ki ben bu şiiri sagopa sayesinde öğrendim mesela,yoksa haberim olmayacaktı | |
|
| |
BERBAT Admin
| Konu: Geri: YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ Ptsi Mayıs 12, 2008 11:38 pm | |
| bence her rapçı kopyala yapıştırdan çok ona ritim katarak guzelleştirir kesinlikle bir kopyalama yok (atatürkün dediği gibi biz batılılaşmıcaz sadece biz batı uygarlık düzeyinin uzerine çıkacagız)raptekıde aynen ole biz kpyala yapıştır deil onun daha ritimlisini yapcaz | |
|
| |
| Konu: Geri: YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ Salı Mayıs 13, 2008 3:49 pm | |
| tavsiye ederim dinlemek için ,güzel bir şarkı,şarkı adı 'gölge haramileri' sagopa son zamanlarda daha güzel rap yapıyor,daha eskilerinde küfür daha fazla var,zaten kendisi de diyor,küfürlü yazdığı zamanlarda ailesi onu takmıyormuş,değer vermiyormuş | |
|
| |
cherkez!!! Admin
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 33 Location : nerde olmasını isterdin??? Points : 4 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ Salı Mayıs 13, 2008 8:24 pm | |
| - aynurzcn demiş ki:
- kopya serpsin ne zararı var ki
ben bu şiiri sagopa sayesinde öğrendim mesela,yoksa haberim olmayacaktı ne oldum demmeli ne olacağım demel,i aynur hanım bak karşıydın rap'a ama sonradan ısındın ... | |
|
| |
| Konu: Geri: YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ Salı Mayıs 13, 2008 8:35 pm | |
| ben rap e mi karşıyım ,iyi oku da sonra yorum yap bana ben küfüre karşıyım ve bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim her zaman dikkat ettiysen | |
|
| |
desouzaferhat astsubay kıdemli başçavuş
Mesaj Sayısı : 154 Yaş : 31 Location : işte olduğun yerde Points : 3 Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ Cuma Ağus. 01, 2008 6:35 pm | |
| | |
|
| |
| YAVUZ SULTAN SELİM HAN'IN EŞSİZ ŞİİRİ | |
|