nelere ağlayıp güldüğümüzü belkide bilmiyoruz...ama her şeyin bir sırası vardır...oturup şimdi ağlayalımmı acaba...yoksa gülelim mi???yada daha doğrusu kime gülüp kime ağlayalım???ben ağlıyorum ronaldinhonun o haline ya da altındaki güsel bayanın haline çok üzüldüm baksanıza gözlerinde alamadıkları paraların elindeki sevgililerini kaybetmenin acısını çok ii şekilde gösteriyolar...
yukarıdaki fotoğraflara da ağlamıyorum...onlar benim vicdanımı yok ediyor...elbet roller değişecek o zaman vicdanada gerek kalmaz belki...ama biz bunları yapamayız kii,,,kundağında bebeğe kurşun sıkmayız ya da yeni nişanlı bir kıza ahlaksız davranamayız,,,ama bakın ii bakın bu fotolara sıra size bana ona onlara geldi mi eminim böle olmaz...bu acıları başkalarının çekmesine izin verilmez...o zaman oturup başlarını ellerinin arasına alıp düşünecekler acaba biz mi hayvanız yoksa dünyada bizden başka hayvan yok mu???
sizlere(abd,israil)çok teşekkür ediyoruz...siz olmasanız biz ne yapardık ...kim gelip hayatımıza aksiyon katardı...yha da bu dünya hep mutlu olduğundan arada bir acıda gösterip yeni fikirler deniyorsunuz!!! bu akıl sadece sizdemi var yoksa hayvanlık mı genlerinize işlemiş anlamak güç ama nede olsa siz bir numarasınız sizden güçlü yok siz aklı ve hayallleri zorlayan denemelerinize devam ediniz...
bizler sizin hayvanlıklarınıza,bil hassa p.i.ç liklerinize aynı zamanda şerefsizliklerinizden gurur duyduğumuzu dile getiririz...
by cherkez!!!
lütfen baqın...halinize şükredin...ağlamayın çünkü halimize baqın...